VERESÉG A TAVALYI BAJNOKTÓL

TURRIS SE I. – PTE PEAC I. 1:6
Győztek: Kramarics Gergő 1

Az utolsó hazai mérkőzésre került sor április 15-án vasárnap a Kőszegi úti sportcsarnokban, amelyen a soproniak a tavalyi bajnok PTE PEAC csapatát fogadták. A végeredmény 1-6 a vendégek javára.??
A Pécsi gárda szokásos összeállításában érkezett és legjobb játékosait vonultatta fel, ennek ellenére azonban a hazai pálya előnye megmutatkozott és egy színvonalas mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Végül egy meccset sikerült hozni a hazai csapatnak.
Sérülése miatt Katona Gergely nem tudott asztalhoz állni a hétvégén, azonban őt helyettesítette Böhm Attila, aki méltó módon helytállt és Gerold Gábor ellenében szoros 2-3-ra kapott ki. Attila játéka előremutató és bíztató volt.??
Az egyetlen mérkőzést Kramarics Gergőnek sikerült megnyernie Demeter Lehel ellenében, aki csakúgy mint Gerold, a liga egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa. 1-2-es hátrányból óriási csatában végül a döntőszettben 13-11-re sikerült győznie Gergőnek, egy rendkívül hosszú és izgalmas mérkőzésen, ahol minden labdamenetnek jelentősége volt.???

Lassan közeledik a szezon vége és ezzel a csapat szereplése a hazai pályán befejeződött, viszont még 3 idegenbeli mérkőzés van a terítéken. Ha az összképet tekintjük kedvező a csapat helyzete: a kiesés veszélye kevésbé fenyegeti őket, a Gödöllő elleni mérkőzés megnyerésével remélik, hogy sikerül bebiztosítani az Extra Ligában való indulás jogát a következő szezonra is!?

***Ezúton szeretnénk megköszönni a támogatást mindenkinek, aki legalább egy hazai mérkőzésünkre kilátogatott és csatlakozott a szurkolók közé! Óriási segítséget és igazi pluszt ad egy olyan közönség mellett játszani, akik ilyen lelkesek és mindig mellettünk állnak! Köszönjük! (Katona Gergely, Markó András, Böhm Attila, Kramarics Gergő)