SIKERES HÉTVÉGÉT ZÁRTAK AZ EXTRA LIGÁSOK!

Fárasztó hétvége várt az Extra Ligásokra, és ahogy várható volt, a vasárnapi nap folyamán igazi rangadóra került sor! 🙂
BVSC – TURRIS SE I. 7:0
Győri Elektromos – TURRIS SE I. 5:5
Győztek:
Katona Gergely 3, Markó András 1, Kramarics Gergő 1

Szombaton Budapestre utaztak a fiúk, ahol a BVSC csapata fogadta őket, mely csapat egy nappal korábban verte meg a sokszoros bajnok Celldömölk csapatát is. Meglepetés nem született a mérkőzésen, Katona Gergelynek volt esélye egy mérkőzés nyerésére, azonban András a döntőszettben ha egy kicsivel is, de jobbnak bizonyult. A mérkőzés 7-0-al végződött a BVSC javára.
Azonban a vasárnapi nap, amely igazi jelentőséggel bírt, hiszen a nagy rivális Győri Elektromos csapat ellen indultak a soproniak. A várakozásoknak megfelelően igazi rangadóra került sor, amely egy 5-5-ös döntetlennel végződött. Katona Gergely végig kimagasló játékot nyújtva nyerte meg mindhárom meccsét, fejben is kiegyensúlyozott teljesítményt mutatva!?
Emellett 4-4-es állásnál Markó András is magabiztosan húzta be az utolsó meccsét, mely kulcsfontosságú volt.
5-4-nél pedig Kramarics csapott össze a már jól ismert védekező stílusú Béressel, aki ellen óriási csatát vívva döntőszettben 11-9-re kapott ki, azonban Gergő is mindent megtett a győzelemért!

A kiesés szempontjából a Győr elleni döntetlen egyértelműen előnyös a csapat számára, egyre valószínűbb, hogy a soproniaknak lehetősége lesz a szeptemberi szezontól is Magyarország legmagasabb ligájában megkezdeni a bajnokságot!