KÉT VERESÉG A DUPLAFORDULÓN

Az utolsó duplafordulós hétvége következett a soproni Extra Ligások számára, ahol sajnálatos módon két vereséggel zárt a csapat.

Első napon, szombaton 4 órás utazást követően a Szeged csapatával kellett szembenézni. Tudni kell róluk, hogy egyik játékosuk időközben megsérült, ezért Vitsek Iván helyett Kószó Attila csatlakozott a csapathoz, azonban ő is kiemelkedő teljesítményt nyújt a szezon alatt. A mérkőzést tekintve 2-6-os vereség született, Katona Gergelynek és Kramarics Gergőnek is Timafalvit sikerült legyőznie, Kramarics 0-2-es fordításból tudott visszajönni.
Meg kell még említeni Katona Gergely Kószó Attila elleni mérkőzését, ahol a hosszú és élvezetes labdamenetek, valamint a kiélezett, egyenrangú fejjáték végül döntőszettet hozott. A végjátékban a szegedi jobbnak bizonyult, de Gergely is szép teljesítményt nyújtott és nem sok hiányzott a győzelemhez.

Egy rövidebb, két órás utat követően vasárnap Gödöllőn folytatták a fiúk, ahol kedvezőtlenebb körülményekkel kellett szembenézniük. A terem és a labda típusa is teljesen ellentétes volt a szegedihez képest, amely sajnos a teljesítményen is meglátszott. Ezen a napon csak Kramaricsnak sikerült mérkőzést nyernie, neki is mindkettőt csak döntőszettben.
A legutolsó mérkőzés az idei szezonban a Celldömölk csapata ellen lesz május 18-án, pénteken, idegen pályán, ahova reményekkel utazik a csapat!