Extraliga: Kevés hiányzott a bravúrhoz az első hazai mérkőzésen!

Turris SE Sopron I. – DVTK Volán Kft I. 3-6
Nyertek: Katona G. 1, Kramarics G. 1, Markó A. 0 és a Katona – Kramarics páros, illetve Széll Zs. 3, Molnár I. 3, Arturs R. 0


Halasztott időpontban, a pályaválasztás megcserélésével első hazai mérkőzésünket a DVTK csapatával játszottuk. A vendégek voltak a mérkőzés esélyesei, de hazai pályán bíztunk egy bravúros pontszerzésben, ami végül kevésen múlott.
Soproni oldalon jól indult a mérkőzés, Katona Gergely és Kramarics Gergő 3-1-re hozták a párost a Széll – Molnár kettőssel szemben.
(1-0)


Az első egyéni körben egyenlítettek a vendégek. Kramarics Gergő egy végletekig kiélezett, döntő szettes mérkőzésen győzött Arturs ellen. Katona Gergely szoros szettekben, de 3-0-ra alulmaradt Molnár Istvánnal szemben. Markó Andrásnak nem sikerült a bravúr Széll elleni mérkőzésén, 3-0-ás vendég siker született.
(2-2)
A második körben átvették a vezetést a vendégek. Kramarics Gergő egy szoros 3-1-es mérkőzést veszített el Széll Zsolt ellenében. Markó András 3-0-ra alulmaradt a jól játszó Molnár Istvánnal szemben, Katona Gergely pedig egy szoros 3-1-es győzelmet szerzett Arturs elleni meccsén.
(3-4)
A harmadik körre így még teljesen nyitott maradt a mérkőzés. Katona Gergelynek sajnos nem sikerült a bravúr, 3-1-re alulmaradt Széll Zsolttal szemben. A döntetlenben viszont még ekkor is reménykedhetett a szép számú hazai közönség. Markó András jól játszva 3-0-ra nyert Arturs ellen. Kramarics Gergőnek pedig már 2-0-ás előnye volt Molnár Istvánnal szemben, ekkor azonban a vendégek fiatalja nagyon feljavult játékban és megfordította a mérkőzést. Az extraliga szabályainak megfelelően Kramarics Gergő mérkőzése bár később ért véget, de a meccslapon előbb következett, így Markó András győzelme már nem számított bele a végeredménybe.


(3-6)
A vendégek játékerejét jól tükrözi, hogy Széll Zsolt pár évvel ezelőtt még szerb felnőtt válogatott volt, Molnár István a magyar ifjúsági válogatott oszlopos tagja, Arturs Reinholds pedig a lett nemzeti csapatot erősíti. A bravúr ezúttal elmaradt, de ez a mérkőzés összességében bizakodásra adhat okot.
Következő mérkőzésünk október 14-én, 11 órás kezdéssel, ismét hazai pályán a BVSC Zugló I. csapata ellen lesz, ezt követően, október 15-én pedig szintén hazai pályán fogadjuk a Győri Elektromos VSK I. gárdáját.