Extraliga: Két vereséggel ért véget a Baranya megyei túránk

Komló Sport Kft. I. – Turris SE Sopron I. 6-1
PTE PEAC Kalo-Méh I. – Turris SE Sopron I. 6-1

Komló Sport Kft. I. – Turris SE Sopron I. 6-1

Nyertek: Bátorfi Z. 2, Kanabé Sz. 2, Sabján G. 1 és a Bátorfi – Sabján páros, illetve Kramarics G. 1
Pontszerzési reményekkel álltunk asztalhoz a Komló csapata ellen, de ez végül több szoros meccset elveszítve meghiúsult.
A párosban Katona Gergely és Kramarics Gergő minimális különbséggel, döntő szettben maradt alul Bátorfival és Sabjánnal szemben.
(1-0)
Az első egyéni körben tovább tudták növelni az előnyt a hazaiak. Markó András jól kezdett Bátorfi ellen, de a hazaiak rutinos játékosa 3-1 arányban fordítani tudott. Katona Gergely nagyon szoros és fordulatos mérkőzésen maradt alul Kanabéval szemben 3-2-re. Kramarics Gergő pedig jó játékkal nyert 3-1-re Sabján elleni meccsén.
(3-1)
A második körben sajnos véget is ért a mérkőzés, mivel mindhárom meccset a hazaiak nyerték. Katona Gergely 3-1-re maradt alul Bátorfival szemben. Markó András már 2-1-re is vezetett, de Sabján végül fordítani tudott, Kramarics Gergő pedig nem találta az ellenszert a védekező stílusához jól alkalmazkodó Kanabé ellen. Meccsükön 3-0-ás hazai győzelem született, így a Komló csapata otthon tartotta a 3 pontot.
(6-1)

PTE PEAC Kalo-Méh I. – Turris SE Sopron I. 6-1

Nyertek: Demeter L. 2, Gerold G. 2, Lindner Á. 1 és a Gerold – Lindner páros, illetve Kramarics G. 1
Másnap a bajnoki címvédő Pécs csapatához látogattunk, ahol egyértelműen a hazaiak voltak a mérkőzés esélyesei.
A párosban ennek ellenére nagyon sikerült megszorongatnunk a Gerold – Lindner kettőst. Katona Gergely és Kramarics Gergő egy végletekig kiélezett döntő szettes meccsen maradtak csak alul.
(1-0)
Az első egyéni körben nőtt a különbség a hazaiak javára, de egy soproni győzelem is született. Böhm Attila 3-0-ra alulmaradt Demeterrel szemben. Katona Gergely szintén 3-0-ás vereséget szenvedett Geroldtól. Kramarics Gergő pedig egy szoros, küzdelmes, 3-1-es mérkőzésen győzte le bravúrosan Lindnert.
(3-1)
A második körben bebiztosították a győzelmet a hazaiak.
Böhm Attila már jobban játszva, de 3-0-ra alulmaradt Lindnerrel szemben is. Katona Gergely és Demeter Lehel mérkőzésén is 3-0-ás hazai győzelem született, Kramarics Gergő pedig Geroldtól szenvedett egy 3-0-ás vereséget, ezzel állt be a 6-1-es végeredmény.
(6-1)
a 2017-es évben még lesz mégy egy mérkőzése az extraligás csapatunknak. Előrehozott időpontban, december 9-én, 11 órás kezdéssel, a jó erőkből álló a Szeged AC I. csapatát fogadjuk majd.