NB3: Szoros győzelem Nagycenken!

Nagycenk SE – Turris SE Sopron II. 8-10

Nyertek: Asbóth A. 4, Winkler E. 1, Hajnal G. 1, Bella D. 1 és a Hajnal – Bella páros, illetve Böhm A. 3, Fehér Á. 3, Fehér L. 2, Kiss P. 2/1, Söveges Z. 2/0 és a Böhm – Fehér páros

Az NB3-as bajnokság 2. fordulójában, előrehozott időpontban Nagycenkre látogatott II. csapatunk. Győzelmi reményekkel álltunk oda a mérkőzésre, amit végül sikerült is megszerezni, de a hazai csapat rendesen megnehezítette a dolgunkat.

A párosok 1-1-re végződtek, Böhm Attila és Fehér Ákos döntő szettben nyert Asbóth és Winkler ellenében, Söveges Zalán és Fehér Leó pedig 3-0-ra alulmaradt a Bella – Hajnal kettőssel szemben.

Az egyéni meccsek során Böhm Attila magabiztosan nyerte első három mérkőzését, az utolsón Asbóthtal szemben egy szoros 3-1-es összecsapáson alulmaradt.
Fehér Ákos szintén 3 győzelemmel zárt, Asbóth ellen ő is 3-1-re veszített.

Fehér Leó 2 győzelemmel és 2 vereséggel zárt, nagyon fontos volt az utolsó, Hajnal elleni 3-1-es siker, mivel a csapat ezzel biztosította be a 3 pontot.

Kiss Péter 2 lejátszott mérkőzéséből egyet nyert, ami szintén fontos volt a csapat győzelméhez. Az ő helyére állt be Söveges Zalán, aki két szoros meccset játszott, de nyernie ezúttal nem sikerült.