NB3: Győzelemmel kezdett II. csapatunk a bajnokságban!

Turris SE Sopron II. – Haladás VSE-Vízéptek Szombathely 12-6

Nyertek: Böhm A. 4, Fehér L. 3, Fehér Á. 3/2, Kiss Péter 2, Söveges Z- 1/0 és a Böhm A. – Fehér Á. páros, illetve Gáspár G. 3, Kajdi P. 1, Izsák R. 1 és a Gáspár G. – Izsák R. páros

Hazai pályán kezdte meg II. csapatunk az NB3-as bajnokságot. Böhm Attila, Fehér Ákos, Fehér Leó és Kiss Péter mellett Söveges Zalán kapott még lehetőséget egy páros, illetve csereként beszállva egy egyéni mérkőzés erejéig.
Ákos és Attila magabiztosan nyerték a párost, Zalán és Leó pedig végül egy szoros 3-1-es meccsen maradtak alul.

Az egyéni mérkőzéseken Böhm Attila magabiztosan nyerte mindegyik meccsét. Mivel az extra ligában csak 3 fős a csapat, így Attila pár meccs erejéig be fog tudni segíteni a II. csapatban, amire nagy szükség is lesz Orosz Sára sérülése miatt.

Fehér Leó jó játékkal nyert 3 mérkőzést és nem múlott sokon, hogy hibátlan tudjon maradni, de így is nagyon szépen teljesített.

Fehér Ákos 3-ból 2 meccset nyert magabiztosan, Gáspár ellen viszont nem találta az ellenszert. Az ő helyére állt be Söveges Zalán az utolsó körre. Jól küzdött de ez most csak egy szettre volt elég Izsák ellenében. A jövőben valószínűleg több lehetőséget fog majd kapni az NB3-ban is.

Kiss Péter két mérkőzést nyert, különösen fontos volt az Ambrus elleni 0-2-ről megfordított győzelme az első körben.

Összességében tehát magabiztos győzelemmel kezdtük meg a szezont. Következő mérkőzésünket Nagycenkkel, szeptember 19-én, idegenben játszuk 6 órás kezdéssel.